Vi växer och hoppas att du kan vara med på den resan!

Här nedan hittar du en lediga tjänster förnärvarande. Alla med sista ansökningsdatum 1 November, 2017.


Säljare av system/tjänster inom vårt affärsområde Mät & Analys

Säljare av system/tjänster inom vårt affärsområde Mät & Analys sökes till BegnerAgenturer AB

 

Som Teknisk säljare blir din uppgift att ansvara och utveckla försäljningen till befintliga och nya kunder inom vårt affärsområde Mät & Analys. Detta medför att driva egen försäljning och ansvara för en positiv utveckling av försäljningsresultatet inom det aktuella området.

 

Vi har en stark position på den skandinaviska marknaden och är i ett spännande expansivt skede förnärvarande. Våra kunder finns främst inom industrin; metall, papper, verkstads, järnväg/tåg, offshore/olja och fordon men vi har kunder även i andra segment. Vi har ett brett spännande kundsegment vilket också är en styrka.

 

Du kommer till ett utmanande och krävande arbete där stort värde sätts på egna initiativ och på ett eget driv att vara en del av växande försäljningsorganisation. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper där ett eget ansvarstagande för våra kundrelationer och vårt resultat är väldigt viktiga.

 

Du kommer att jobba med starka varumärken inom Mät & Analys. Till din hjälp har du vårt växande säljteam/tekniker, samt backup från våra partners som är världsledande inom sina olika områden.

 

Vi jobbar tätt tillsammans och gillar utmaningen i att ta fram den bästa lösningen för våra kunder, förfina vårt erbjudande till marknaden och ständigt sträva efter förbättrat resultat. Vi har bara börjat en intressant expansiv resa och det finns goda möjligheter att få vara med om något kul!

 

Vi söker en person med följande kvalifikationer/egenskaper:

  • Driven och resultatorienterad
  • Mån om att förstå och lösa kundens problem
  • Tekniskt intresserad och van vid försäljning till industriella kunder
  • Minst gymnasieutbildad med inriktning El/Mät/Automation eller motsvarande. Det är viktigt att du har förståelse för och erfarenhet av vårt verksamhetsområde
  • Flytande i engelska, både i tal och skrift
  • Planera och genomföra säljaktiviteter
  • Budgetansvar

Tjänsten innebär att långsiktigt ansvara, vårda och utveckla befintliga kunder, samt att hitta våra nya nyckelkunder. Till ditt stöd finns ett engagerat gäng arbetskamrater. Vi jobbar gemensamt mot gemensamma mål.

 

Tjänsten innebär en hel del resande. Kunderna kommer mycket sällan till dig, du söker upp och besöker dem. Du jobbar utifrån vårt kontor i Falun.

 

Ansökan

Frågor och ansökan via e-post till: personal@begneragenturer.se. Ansökan bör inte vara för omfattande; en halv A4 personligt brev samt meritförteckning, inkl. 2st referenser. Sista ansökningsdatum: 2017-11-01. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Mer info om företaget hittar du här: www.begneragenturer.se, www.iba-scandinavia.se